Известие

Collapse
No announcement yet.

НГК-свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НГК-свещи

здр. колеги имам едно питане...от каде във варна мога да си намеря сностни свещи ...при италянеца нямаше сега проверих ......ili Denso Iridium
    Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Мой много добър приятел ми ги достави за около 3 седмици NGK цената ще е над 300лв магазина е на улица Преслав 2 във Варна това е долу до жп гарата магазин на Ssangyong продават джипки ратола там но продават и японски авто части. Денсото са по евтини а пък колата излиза от завода с NGK ти сам решаваш
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
      Мой много добър приятел ми ги достави за около 3 седмици NGK цената ще е над 300лв магазина е на улица Преслав 2 във Варна това е долу до жп гарата магазин на Ssangyong продават джипки ратола там но продават и японски авто части. Денсото са по евтини а пък колата излиза от завода с NGK ти сам решаваш
      Сравняваш чушки и домати Оригиналното НЖК е платиниево а Денсото е Иридиево Писнало ми е да обеснявам разликите, но при всички случей денсо е по-добро и по-ефтино
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Моите са Denso Iridium и ги взех от фирма Косер, ако искаш обади се за подробности.
        Alfa Romeo GT 2.0 JTS
        Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
        Fiat Brava TD100

Comment

k

мерси мн за инфото но там ми казаха че внасялли само за 145-6 или нещо такова не я разбрах казаха ми че можело да станат само малките и трябва да отида с старите свещи,,,но не сам сигорен че ще паснат ..а и че малките са нови и са денцо а голямите са поизносени и незнам пр..някои да знае др място ...и току 6то ми казаха ,че са ми сложили дебеломер 0281002180 които бил от опел 2.0 16 клапана но си мисля че и за това не вари защото опела е с 4 свещи и работата се обарква пффф

Comment

Във Варна поне от три места можеш да си купиш DENSO Iridium или Platinium.
            Ако още не си намерил обади се.
            Последно бяха около 250лв 8те с отстъпки.
            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

d

временно мога ли да я карам с тези евтините смисал да не я скупя нещо!!!сайалявам за тапия вапрос знам че не е добре така

Comment

При всички положения колата няма да върви перфектно,
                какво може да стане не знам, но едва ли ще си доволен.
                Този мотор е предвиден да работи с по-специални свещи,
                не само че е ТС - а и към самите свещи си има изисквания ...

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                  Във Варна поне от три места можеш да си купиш DENSO Iridium или Platinium.
                  Ако още не си намерил обади се.
                  Последно бяха около 250лв 8те с отстъпки.
                  Малииий. Много скъпи били тези ДЕНСО. А аз така се бях надъхал да си взимам такива......
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

g

ясно:ще се сменят ; имам малко пат обаче 500-600 км и след това ще ти пиша за помощ при намирането нна свещите че не можах да ги намеря никаде надяжам се да не я раня с тези км, мерси предварително :P

Comment

Не знам за Варна, ама в Смолян комплект 8 бр. на BOSCH са 80-100лв.
                      Пробега е 40000 км., е верно на NGK e 100000 km.
                      А за специалното-само малката свещ е за Алфа и Ферари.
                      Това са характеристики от Текдог...........
                      Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Е точно с БОШ колата не върви както с Денсо за това може да си сигурен

Comment

ds

Tinoto: можеж ли да ме опътиш за магазин за денцо

Comment

Working...
                          X